Over Autobedrijf Mulder

Autobedrijf Mulder is uw onafhankelijk autobedrijf in omgeving Zwolle. Bij Autobedrijf Mulder staan klantvriendelijkheid, kwaliteit, eerlijk advies en gastvrijheid voorop. 

Autobedrijf Mulder is sinds 1996 het vertrouwde adres voor de aanschaf van een betrouwbare occasion of het onderhoud voor uw auto. In 1996 heeft Harry Mulder het bedrijf overgenomen en sinds 2016 is zoon Roy Mulder in het bedrijf gekomen en wordt het bedrijf gerund door vader en zoon. Anno 2023 beschikken we over goed geschoolde monteurs, een ruime werkplaats, een moderne showroom en het nieuwste apparatuur. 

Inmiddels bestaat ons team uit 5 mensen en samen besteden wij veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Door onze servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering.

BOVAG

Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen. 

Autocrew

Wij zijn aangesloten bij de werkplaatsformule Autocrew van Bosch. Wij gebruiken diagnoseapparatuur en - software van Bosch en worden ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. 

Het team van autobedrijf Mulder